Nieuws

Net als voorgaande jaren steunt THP dit jaar een goed doel met een kerstdonatie. We hebben gekozen voor Stiching Kinderen Kankervrij.

Kika ondersteunt onderzoek naar alle vormen van kanker bij kinderen. Meer informatie over Kika is te vinden op hun website: www.kika.nl

Algas brengt nieuwe Zimmer verdamper op de markt.

De bekende Zimmer verdamper is door Algas vernieuwd. Dit betekent onder andere dat de kleine, lichtgewicht verdamper een grotere verdampingscapaciteit heeft dan zijn voorganger.

Meer weten over de nieuwe Zimmer? Kijk op onze site onder ' verdampers' voor de brochure of kom naar Amsterdam waar de verdamper is te zien op de beurs.

32e World LPG Forum & European Congres in Amsterdam.

Dit evenement zal van 24 tot en met 27 september 2019 in de RAI plaatsvinden.

Afbeeldingsresultaat voor rai amsterdam

De organisatie heeft voor Amsterdam gekozen omdat  ' Europa wereldleider is als het gaat om initiatieven voor het gebruken van alternatieve brandstoffen en luchtvervuiling te verminderen.'  Nederland wordt door de organisatie gezien als 'de logistieke hub voor de LPG industrie, omdat ze een sleutelrol speelt in het bevoorraden van de Europese markt.'

Het European Congres is het belangrijkste jaarlijkse evenement voor de LPG industrie in Europa. Het brengt bedrijven uit de gaswereld bij elkaar en de laatste innovaties uit de LPG industrie zijn er te zien. Het WLPG Forum, een combinatie van een tentoonstelling en een conferentie, is wereldwijd gezien het grootste evenement voor de gas industrie.

 

THP is ook dit jaar sponsor van De Hoef Sportief !

Afbeeldingsresultaat voor de hoef sportief 2019

Onze eindejaarsdonatie is dit jaar gegaan naar de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Hun vrijwilligers komen mensen op het water in nood te hulp. De organisatie ontvangt geen overheidsgeld en draait dus volledig op donaties.

Voor meer informatie: www.knrm.nl.

Afbeeldingsresultaat voor knrm

 

Nieuw bij THP: Tub o' Scrub.

Tub o' Scrub verwijdert vet, olie en ander hardnekkig vuil van de handen, zonder water.

De zeep bevat geen olie maar werkt met behulp van walnootdoppen. Hierdoor reinigt Tub o' Scrub  goed, zonder de huid te irriteren.

Tub o' Scrub is een product van Gasoila Chemicals, in Europa exclusief bij THP te koop.

 

Natuurlijk is er op de eerste zondag in juli weer een editie van de Hoef sportief, met THP als sponsor.

 Afbeeldingsresultaat voor de hoef sportief

Van 31 mei tot en met 1 juni werd het jaarlijkse congres van de AEGPL, de European LPG Association georganiseerd. Omdat de AEGPL dit jaar 50 jaar bestaat, werd  er voor de mooie locatie Monaco gekozen. Helaas waren de vluchten naar Nice in aanloop naar het congres door het slechte weer gecanceld en lukte het niet op tijd aanwezig te zijn.

Het vervoer zal volgend jaar minder problemen opleveren want de  32nd World LPG Forum & 2019 European Congress zal plaats vinden in Amsterdam.

Afbeeldingsresultaat voor aegpl 2019

Zoals inmiddels bij iedereen bekend gaat de gaskraan in Groningen op korte termijn dicht. Er worden diverse alternatieven voor aardgas aangedragen en een goede is het werken met propaan. Propaan is met een speciaal mengsysteem zo samen te stellen dat het dezelfde calorische waarden van ons aardgas krijgt. Onze leverancier Algas-SDI uit Seatlle ontwerpt en bouwt deze mengsystemen, de zogenaamde SNG (Synthetic Natural Gas) units. Op 23 mei heeft Sean Guichon, de engineer van Algas op uitnodiging van THP een presentatie gegeven over SNG systemen.

Voordeel van het gebruik van deze units is dat de gebruiker voor het gebruik van propaan geen aanpassing aan zijn gasinstallatie nodig heeft.  Bovendien kan met het mengsysteem propaan ook geleverd worden aan klanten (industrie, woningen, ziekenhuizen en dergelijke) waar voorheen alleen aardgas naar toe ging.

Zie voor meer info deze link: https://algas-sdi.com/products/natural-gas-sng/packaged-sng-systems of neem contact op met ons.

Onze eindejaarsdonatie is dit jaar voor het Longfonds.

Zij doen onder andere onderzoek naar het voorkomen en genezen van longziektes zoals astma. Ook zetten zij zich in voor gezonde lucht en gezonde longen.

Voor meer informatie: www.longfonds.nl

Afbeeldingsresultaat voor longfonds

Pagina's