Leveranciers

Op deze pagina vindt u alle leveranciers. Voor al onze leveranciers geldt dat zij prima producten in huis hebben, of het nu om een doorstroombegrenzer, afstandsuitlezing of een inhoudsmeter gaat.
Maak kennis met onze leveranciers en hun producten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

RegO fabriceert sinds 1923 appendages en equipment voor de LP-gas industrie.

Al 25 jaar produceert Goddard een scala veiligheden en appendages voor cryogene gassen.

Het Belgische Rochester Gauges International is in 1967 opgericht en produceert inhoudsmeters voor diverse toepassingen.

Algas- SDI produceert in de Verenigde Staten een groot assortiment verdampers voor LPG/propaan toepassingen. 

Het Duitse RCT ontwerpt en produceert systemen voor het uitlezen van vloeistofniveaus in tanks op afstand.

FAS is een grote producent en leverancier van appendages en installaties voor propaan en butaan, gevestigd in Duitsland. 

Corken Inc. is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van compressors, pompen en accessoires voor de LPG en industriële markt.

Het Amerikaanse Smith Precision Pumps heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van pompen voor onder andere vloeibaar gas.

Het Canadese Base engineering Inc. ontwerpt remote control technologie voor de petroleum industrie.

Het Italiaanse Coprim produceert onder andere regelaars.

Smart Hose is een Amerikaans bedrijf dat een beveiligingssysteem voor in een slang heeft ontwikkeld die bij calamiteiten automatisch de gasstroom afsluit.

Het Amerikaanse bedrijf Gasoila produceert onder andere schroefdraaddichtings pasta, waterfinding paste en de ’ tub o towels’.

Red Seal Measurement produceert een verscheidenheid aan meetinstrumenten voor industriële toepassingen. Onder de naam Neptune produceren ze meters voor de propaan industrie.

Full Circle produceert hose end swivels en swivels voor op slanghaspels of laadarmen.

Boldrin ontwerpt en maakt appendages voor onder andere lpg, biogas en ammonia.