Over THP


Technisch Handelsbureau Pappot B.V. is gevestigd in Mijdrecht en wordt geleid door Carlo Pappot. Na het afronden van de HTS heeft Carlo gewerkt als projectleider bij verschillende bedrijven. Daarna heeft hij bij Stork zorggedragen voor het project- en handelsgedeelte van de afdeling gas and fluidsystems. Toen Stork het handelsgedeelte eind 2005 besloot af te stoten, is THP geboren.

Inmiddels ruim vijftien jaar later is THP officieel distributeur voor meer dan tien fabrikanten uit Europa, Canada en de Verenigde Staten. Hierdoor heeft THP een uitgebreid assortiment waaruit snel geleverd kan worden.

Binnen het bedrijf is ruime kennis en ervaring aanwezig om te kunnen adviseren over de verschillende  producten. Carlo neemt regelmatig deel aan trainingen die de verschillende fabrikanten over hun producten geven. Ook bezoekt hij de belangrijke beurzen op het gebied van vloeibaar gas. Dit om de kennis binnen het bedrijf uit te breiden en actueel te houden.

Naast Carlo Pappot werkt Anne-Marie Spaargaren bij THP.  Zij is verantwoordelijk voor een gedeelte van de administratie en orders.

THP is aangesloten bij de Vereniging Vloeibaar Gas (VVG). Deze vereniging heeft als doelstelling het bevorderen van veilig, milieu verantwoord en technisch juist gebruik van vloeibaar gas. Voor de VVG is een belangrijke rol weggelegd om samen met diverse overheden te kijken naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van regels en richtlijnen en de energietransitie. Voor meer informatie: www.vvg-nederland.nl.