Over THP

Technisch Handelsbureau Pappot B.V. is gevestigd in Mijdrecht en wordt geleid door Carlo Pappot.

Na het afronden van de HTS heeft Carlo gewerkt als projectleider bij verschillende bedrijven. Daarna heeft hij bij Stork zorggedragen voor het project en handelsgedeelte van de afdeling gas and fluidsystems. Toen Stork het handelsgedeelte eind 2005 besloot af te stoten, is THP geboren.

Inmiddels ruim tien jaar later is THP officieel distributeur voor meer dan tien bedrijven in Europa, Canada en de Verenigde Staten. Hierdoor heeft THP een uitgebreid assortiment dat snel geleverd kan worden.

Binnen het bedrijf is ruime kennis en ervaring aanwezig om te kunnen adviseren over de verschillende  producten. Carlo neemt regelmatig deel aan trainingen die de verschillende bedrijven over hun producten geven. Ook bezoekt hij de belangrijke beurzen op het gebied van vloeibaar gas. Dit om de kennis binnen het bedrijf uit te breiden en actueel te houden.

Naast Carlo Pappot werkt Anne-Marie Spaargaren bij THP.  Zij draagt zorg voor een deel van de administratie en orders.

THP is aangesloten bij de Vereniging Vloeibaar Gas. Deze vereniging heeft als doelstelling  het bevorderen van veilig, milieuverantwoord en technisch juist gebruik van vloeibaar gas. Carlo maakt  deel uit van de technische commissie. Voor de VVG is een belangrijke rol weggelegd om samen met diverse overheden te kijken naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van regels en richtlijnen en de energietransitie.

Voor extra informatie: Vereniging Vloeibaar Gas (www.vvg-nederland.nl) , tel: 0113 - 61 29 98 of e-mail: info@vvg-nederland.nl